Wopwop

2013-01-30 @ 18:15:10
>
Nu ska vi på hockey, puss hej!!!
 

Kortfattat

2013-01-30 @ 14:09:32
>

Hallå ! Sitter i bussen påväg tillsammans med en doft av svettiga alkisar...mumms! Vart en soft dag :) ikväll blir det kolla på derby mellan nor och Grums med mina favvobrudar :) vi börjar skolan 12 imorgon så får sovsällskap av Angelica inatt, mys :) hihi.
Puss från oss.
Snäll lärare vi hade idag ;)....


Home

2013-01-28 @ 14:37:06
>

Godmorgon ! Vaknade med jordens huvudvärk och såg ingenting så va nog migrän :/ Det är bättre nu iallafall så har gjort lite nyttigt som måste göras som ex. Räknat pengarna från vårt projektarbete ;) blev en del ändå :)
Nu ska jag krypa ner under täcket igen :D mys.

Beställde även min balklänning igår :D spännande ;)


Helgen!

2013-01-27 @ 17:53:23
>
 
Hallå! Ligger i sängen och kollar på VM-finalen i handboll Spanien mot Danmark! Hejja Hansen! Har dock börjat dåligt för Danmark :/. Annars har jag gjort klart ett hemprov i Religion idag. Såååå skönt! Har även kollar på en dam match och en herr match :) Båda förlorade. Tjejerna i dam kämpade bra mot Mellerud, brottningsmatch! 2 tjejer kämpa även bra i herrmatchen! Skulle ALDRIG spela en handbollsmatch mot ett herrlag! I handboll så är fysiken så otroligt stor del av spelet och det är jämt liiiite skillnad på tjejer och killar när det gäller fysiken....
I fredags så jobbade jag och igår städade ur ca. 1/3 av hela min garderob. På kvällen kom Amanda så blev mys framför "Hypnotisören" bra och spännande film :)
 
Nu ska jag bara njuta av kvällen och ta det lugnt, det förtjänar jag efter allt jobbigt plugg!Taggar för en ny skolvecka!
 
Min nya vägg i hallen. Indien högt upp, Mexico näst, Thailand under och och sedan Spanien :)
Jämt lite galjar....
Köpte även två tröjor igår :)
 

BRRRR

2013-01-25 @ 07:39:44
>

Jag tror seriöst jag fryser ihjäl ! Fick Sverige !! Idag har jag bara idrott och historia :) slutar halv 12 typ :) ikväll ska jag jobba så hinner sova innan nu, underbart :)
Nej nu ska jag ut i istiden till bussen.


Förintelsensdag

2013-01-24 @ 12:32:07
>

Skänker en tanke till alla som var inblandade idag !


Saaaaknar!

2013-01-23 @ 18:57:40
>
Nej nu saknar jag boxningen för mycket! Har boxas varje fredag sedan jag var ca.14 år och nu blev våran boxningstränare allvaligt sjuk (i somras tror jag det var) så han kommer inte tillbaka. (skriver inte ut varför osv för att vara respektfull mot honom) Vi saknar dig! Du är stark! Därför bestämmde jag och mamma att vi ska börja köra ett pass hemma varje vecka så nu är mittsar beställa :)
 
bdw jag fick G på mitt engelska prov! Det är helt sjukt det! Ni som känner mig vet att jag är värdelös på engelska och engelska B är en jäääääätte svår kurs men jag är otroligt stolt över mig själv att jag klara den och genomförde den trots att det varit tufft! :) Fick en redig belöning idag också, lönebeskedet kom, fick cash för skit dagarna man jobbade innan jul osv iaf ;) värt det! ;)
 
Nu ska jag duscha, har precis varit på gymet :) Natti på er!
 

Hälsopedagogik

2013-01-21 @ 19:20:12
>
Hej ! :) Sitter i soffan och pluggar till ett prov som är imorgon. Hälsopedagogik, ganska drygnt men ändå lite intressant faktiskt. Denna kursen slutar i mars så inte mycket kvar av den nu :) Läser om ett kapitel som handlar om motivation och sånt, hur man får en person att börja träna och sluta röka osv...skulle kunna tänka mig jobba med sånt faktiskt :)
Imorse var jag på gymmet med Jeaninne, körde lite mage/rygg/ben med henne så jag hoppas hon har träningsvärk imorgon :D
 
Såg på "99 saker man ska göra innan man dör" eller vad heter igår och började fundera lite på vad jag vill göra innan jag dör :) Tänkte dela med mig av 10 saker jag SKA göra innan jag dör ;)
 
  • Hoppa bungy jump. Tycker det är svin kul med höjder och tänk adrenalinet i kroppen! :D
  • Åka runt i Europa. Bara ta ett plan till ett nytt land var tredje dag eller något och se allt :)
  • Se Handbolls VM live
  • Jobba utomlands
  • Se Green day live en gång till!
  • Gifta mig på en strand
  • Gå en fotografutbildning (även om det inte är det första jag ska plugga)
  • Äga en Audi <3 Världens snyggaste bilar!
  • Åka till Maldiverna med familjen. Min drömresa!
  • Åka på coco bongo en gång till i Mexico i cancun!!

Hade även en annan grej jag alltid har velat gjort och det var simma med delfiner. Det gjorde jag i Mexico och det är bland det häftigaste jag gjort. Vi fick simma med dom i 1 timme och då var vi 4 personer på 2 delfiner. Dom är så otroligt smarta och har verkligen en personlighet! De är även väldigt kelsjuka och älskar när man klappade dom. De känns som gummi och de byter skinn varje timme. Delfinskötaren visade oss alla delar av delfinen och hur deras kropp fungerar. Intressant! Sedan fick vi göra massa tricks med dom ensam och med allihopa. Vi fick ex. pussa dom på munnen, dansa med dom, sjunga med dom osv. :) Världens bästa dag!


Kvällspyssel

2013-01-20 @ 18:39:21
>

Gosh vilken tråkig dag ! Har inte gjort ett skit ! :o har kollat på "the hobbit" annars har jag bara latat mig...blev lite besviken på filmen efter jag är ett stort fan av sagan om ringen trilogin :) men den här var också bra :)
Har kvällspysslat lite med foton, ska göra om väggen i hallen, sätta upp lite bilder från Mexico osv. Har köpt nya ramar till alla bilder :)

Igår var det tjejkväll, det va myspys på hög nivå med mat,spel och skräckfilm :)
Jag är ledig imorgon och det känns underbart ;)) puss


IKEA

2013-01-19 @ 16:00:26
>

Har precis kommit hem från stan :) shoppat lite och vart på IKEA med mamma :) älskar myskänslan man får när man går på IKEA :)

Ikväll blir tjejmys med favorit brudarna :) blir lite mat,spel och film :) perfekt lördag :) är verkligen inte alls sugen på att festa efter jag kom hem från Branäs, rätt skönt ändå :)
Här är det jag köpte idag, militär grön t-skirt, tröja med pussmun, tröja med fint motiv, 2 gosiga Stickade tröjor från den stora rean på JC :) köpte även nya sängkläder, ramar så jag kan piffa upp hallen med mina foton och lite ljus :)


Zzzzz

2013-01-18 @ 19:31:16
>

Hej allihop ! Äntligen fredag , längsta veckan någonsin! Kallt och jobbigt !
Har kikat film med Angelica och kollat på lite gamla bilder på klassen :D älskar gamla bilder ;)
Nu film med Mammi :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4034664/images/2013/pic_50f97c6de087c35e8ef917e0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4034664/images/2013/pic_50f97c9addf2b30b6a864690.jpg" class="image">


Happy girl

2013-01-17 @ 17:52:07
>
 
 
Annars så slutade jag tidigt så hann till gymmet innan det blev överfullt av folk :)
Läste en jätte skojig grej på facebook igår som jag bara måste dela med mig av ;)
Det är en tidning som frågat barn i olika åldrar vad dom tror en pensionär gör och såhär svara dom ;)
Det finns ännu mer att läsa på internet, sök på "barn säger..."
Gjorde min dag lite bättre, älskar Sebastians kommentar "Jag tror det är någon som pantar burkar" hahah!!
 

Skakis

2013-01-15 @ 19:48:25
>

Älskar känslan när man kommer hem och skakar i benen. Vart på ett nytt pass idag med mamma. Det va Inge pulshöjande över huvudtaget utan det var bara otroligt jobbigt. Mycket statiska övningar. Nyttigt att bygga upp kroppen och alla muskler. När man tränar på egen hand är det ju lätt att man glömmer vissa delar i kroppen..det gjorde man inte här!! Funktionellträning alltså :)
Nu blir de mat och dusch :) puss


Boooring in schoool

2013-01-15 @ 14:40:58
>

Vi hatar fritidsverksamhet !


Gymmet

2013-01-14 @ 21:01:31
>

Hej allihopa :) precis kommit från gymmet. Blev en halv timme kondition bara, orkade inte mer idag...när jag kom hem från skolan somnade jag på 3 sekunder framför Svensson,Svensson :)
Imorgon ska jag och mamma pröva på ett nytt träningspass :) hoppas på att det kan hjälpa mig med att bli bättre i handleden !! :)
Imorgon är det lång dag i skolan, bläh :/

Nu ska jag kika klart på min favorit serie, 112 på liv och död. Mitt drömyrke ! :) Ska kämpa för att komma in på polishögskolan i Västerås !! :)
Sov gott ! Puss på er :)


Löve it

2013-01-13 @ 13:20:29
>

Hallå!! Har precis ätit frulle och fixat mig lite :) idag är en sån där söndag som jag älskar, det är 3 hemmamatcher i rad. Visst man får lite träslag i rumpan men det är någon slags myskänsla att sitta där och kolla på handboll en hel dag :) tröttnar aldrig ! :) kom och heja på alla lagen! Först är det a-flickorna sedan herrarna och sist damlaget som är en MÅSTE match mot Torsby :)
See you there ;)


Mexico återblick

2013-01-12 @ 19:56:47
>

Hej! Sitter hos Gun och Stefan och kikar tillbaka på mexicoresan. Gun filmade ju jättemycket under resan osv. Skön lördag :) nu blir de lite ost och kex :) mys!!
Imorgon är de hemmamatch mot Torsby :) be there ;) pusssss


Jobb, done !

2013-01-12 @ 01:53:39
>

Hej ! Klockan är 01.50 och jag har precis lagt mig efter lite jobb..slutade 1 timme tidigare :) aldrig fel :) vill bara säga godnatt och hoppas ni haft en roligare fredagskväll än mig ;) kram !


2012...

2013-01-10 @ 21:43:00
>
 Här är mitt 2012, enjoy :)
Började hos Henkan på nyår
Haft mycket kul ihop med min bästa vän Bea ;)
Lite fest, här fyllde Emanuel och Lovisa 18 :)    Vart mycket festande i väntan på att bli 18 ;)
Många promenader med Jeaninne under våren!       Lite paintball med folket uppe i Vålåsen
Vart mycket jobb under sommaren för min del men hann sola lite iaf med Amandisen :)
Kvalitetstid med kussen Tilda
Beach-handbolls cup
Fotografering med Henrik och Annica
Midsommar
Grillning!
Ett av typ 2 dopp under sommaren
Min 18-års dag
Min 18-års fest, som jag inte kommer ihåg något från tyvärr...
Tagit körkot under sommaren :)
Hanna 18 år
Hat gjort min först tattoo
 
Kräftskiva har det också varit
Skruvstadparken har det varit också :)
En fest i slutet av sommaren :)
 
Halloween på nöjes med alla bästa!
Mexico i 2 veckor med Familjen + familjen Jansson. Uch vad jag saknar det! Bästa landet i världen! :D Ska tillbaka i höst! Den bästa upplevelsen någonsin, hur ofta får man chansen att simma med 2 delfiner? Sånt händer bara i Mexico :D
30/12-12 åkte jag + 19 andra kompisar till Branäs för att festa, fira nyår och åka skidor :) Mitt år slutade med dom jag tycker om mest puss på det! :)
 
 
 
 
 
 
 

Bläääää

2013-01-10 @ 08:17:06
>

God morgon ! Provar mobilbloggen :) Sitter i soffan och äter frulle medans jag är jättenervös eftersom det är nationella muntligt i engelska B idag... Jag är jättedålig på engelska så hoppas de blir något lätt :D Hörs sen ! //Michelle


Blogg sugen igen!

2013-01-09 @ 21:21:31
>
Hej på er! I´m back!Har en ny blogg och hoppas på att denna är bättre än den andra, det strulade ju så med bilder osv på den andra och då
 
blev det bara jobbigt! :) Saknar att blogga och att skriva av sig så, here i am :D
 
Ni som inte läst min förra blogg så heter jag Michelle Selnert och är 18 år. Min blogg kommer handla mycket om bilder för kameran har jag med mig överallt! :) Annars så skriver jag om allt roligt som händer i mitt liv och det jag tänker och känner om saker och ting :)
 
Imorgon ska jag visa er mitt 2012 i bilder eftersom det är ett nytt år nu så kan det vara spännande även för mig att se vad man egentligen gjort och vad tiden går fort! så kika in imorgon! :D
 
Just nu har jag dragit öven mig täcket och kollar på Efterlyst. Idag tog även mitt sista jullov någonsin slut...Känns lite konstigt men jävligt bra! ;) Ska kämpa sista tiden nu, det är ändå skönt att få tillbaka vardagsrythmen igen ex. så var jag på gymmet efter skolan, känns bra att vara tillbaka i träningsskorna! ;)
 
Ha en bra kväll och jag hoppas ni fortsätter följa mig här på bloggen! // Michelle :)
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

2013-01-05 @ 19:58:09
>

Mitt första inlägg.


RSS 2.0