Glad påsk!

2013-03-30 @ 19:26:27
>
Hejpåer! Hoppas ni haft en bra påsk i solen! ;) Jag har varit på stan med mamma och shoppat fick med mi9g lite smink, underkläder, träningslinnen och hårfärg! :) Ska inte byta hårfärg med ska färga så det blir lite mer liv i håret ;) När vi kom hem så kollade jag och mamma på en skräckis "dolt under ytan" Jättespännande, rekommenderar den till er som tycker om spännande spökfilmer ;)
 
Igår jobbade jag hela dagen,  så när jag kom hem så däckade jag i säng, jag var helt slut! Ikväll vet jag inte vad det blir än, kanske träffa Jennie, annars blir det ligga i sängen och moffa lite godis, det får man ju nu när det är påsk ;) Till veckan ska jag jobba natt så då kommer ni inte få se eller höra mycket av mig iaf, 23-07, rolig tid det! ;)
 
Imorgon blir det fest hos Janssons, ska bli kul att träffa Angelica igen :D wiiie!
Nej ska ta och kolla lite Glee nu ;) puss!
Bild på mig och Angelica i Mexico :)
Min nya bästa vän, inte vanlig lypsyl utan ger en otroligt go kylande känsla på läpparna! STOR tumme upp!
En bild från i Torsdags då hela världen var ute förutom jag! Va nykter och duktig ;)

Skärtorsdag

2013-03-28 @ 08:58:42
>

Får väl säga glad påsk på er, idag börjar ju faktiskt påsken :) mysigt, jag gillar påsk, det påminner mig om när man var liten och hade det där pirret i magen när man skulle gå påskkärring :) men oftast brukar det vara rätt varmt under påsk, det är det inte iår tyvärr...fortfarande kallt så inni!!

Sitter nu och läser in mig på en redovisning som jag ska ha i eftermiddag, lite halv nervös faktiskt, brukar inte ha problem att prata inför folk men aa håller tummarna :)

Hoppas på lite påskpyssel på förmiddan nu ;) hihi


svart handduk?

2013-03-27 @ 09:01:43
>
Har ni tjejer som läser min blogg samma problem som jag har?...När ni har duschat, går ut ur duschen så ser ni ut som en tvättbjörn runt ansiktet?? Så försöker man torka bort det med handduken som oftast är vit och efter så är den svart, så skriker pappa på en när han senare ska upp och duscha att alla handdukar som hänger på tork är svarta...Jag har i alla fall hittat en super bra lösning! Visst mycket att sminket försvinner med vanlig duschtvål men köp Garnier fresh cleansing milk. Den är super och guldvärd! Efter att man duschat så kan man bli torr i ansiktet, det blir man inte av den här (Y)
 
Idag så börjar jag kvart i 12 för jag är klar med religionen! Härlig känsla ;) Dock så kunde jag inte sova för jag var heeelt slut igår efter ett hårt träningspass. Somnade mellan 21 och 21.30 någongång haha, rätt skönt ändå :) Sitter nu och jobbar på min nationella svenskredovisning till imorgon, gaah lite nervös, ska prata om en liten känslig grej så hoppas jag får ut mitt budskap ! :))
Ha en bra dag i det härliga vädret! :D puuuuuuuuss
 
 

Klänning

2013-03-26 @ 21:48:00
>

Wiie idag fick jag min balklänning, super nöjd :)) passade som handen i handsken ;)) ni får en smygtittsbild nedan ;)

Idag är första dagen sen typ januari jag inte pluggat hemma, rå skönt :) har tränat med Mammi också :)
Livet är allt bra nu :) puss


Skönt

2013-03-25 @ 20:31:34
>

Gud så skönt, har fått reda på att min balklänning anländer imorgon, sååå spännande. Har även klickat hem studentklänningen nu :) vill inte ha en klänning som varenda en kommer ha så hittade en lite speciell men väldigt söt. Hoppas att den kommer se bra ut på just mig också ! :) än så länge är jag nöjd :)

Idag är min projektarbetegrupp helt klar med projektarbetet, den känslan är obeskrivlig !! Fy fan vad skönt !! Fick även lönebesked förut och det var ett väldigt bra papper, älskar när man får mycket mer än vad man tror :D Efter skolan så var jag upp och sprang, hade bara bokat en halv timme men kände att benen skulle kunna bära mig mycket längre. Det har varit en bra dag ! :D

Nu kikar jag på Ullared och längtar tills jag och farmor åker dit i april :))
Godnatt på er godingar ! :) puss


Grymma

2013-03-24 @ 21:28:37
>

Härlig match idag tjejer ! Sköna siffror!


Bowling

2013-03-23 @ 18:24:20
>

Hallå! Har precis tagit en powernap och gjort mig iordning för en bowlingkväll med My second family om man säger så :) blir nyktert för är så satans trött, har inte sovit alls mycket inatt. Jobbade iaf kväll igår och kvällen gick så otroligt fort !!
Ha en bra kväll puss!!


Saknar beachen !

2013-03-21 @ 20:51:00
>

Ååå vad jag vill att utesäsongen i handbollen ska börja ! Så klen som jag är i armarna nu har jag inte varit på flera flera år! Har pinnar till armar mot vad jag har haft, därför blev dagens inköp hantlar! Blir hemmaträning, armträning fram tills beachhandbollen börjar :)

Veckans höjdpunkt nu, sveriges roligaste klipp, ja jag har rätt törr humor ;))


Dryyyygt

2013-03-21 @ 10:28:06
>

Sitter i skolan och kollar på när några i klassen spelar innebandy, har precis skrivit ett prov som tog 20 min att skriva dock är lektionen typ 2 och en halv timme egentligen så är rå drygt ! Veckan har varit en jävla skit vecka! Av personliga skäl som jag inte tar upp här men tack till alla vänner ni är bäst !

Redan fredag imorgon dock är det jobb som gäller för mig så...men va längesen jag jobba nu, hela 2 veckor :o !

Händer inte så mycket just nu allt rullar på och det är 4 veckor kvar i skolan med vanliga lektioner ;) gillas !
Lite ångest över studentklänning...

Har även fått ta ut min navelpercing :( hej fult ärr !!! Fy fan


R.I.P

2013-03-19 @ 20:18:41
>

Vad hemsk den där känslan är när man ser en ambulans och en polisbil utanför ett hus som man vet vilka som bor i...Igår dog min granne 19 år gammal. Jag kände honom inte men det va ändå en person man såg varje dag...Hoppas du får de bra, jag beklagar sorgen till hans familj och vänner. R.I.P Rasmus!


Ny vecka

2013-03-18 @ 07:35:33
>

Ny vecka och nya tag! Kommer bli en tuffvecka! Blir massa plugg, träning och tänkande på lite saker! Nu taggar jag för 2 timmars idrott i skolan, wiho...bläh tråkigt ;)
Solen skiner iaf och det ger mig energi :D puussss


Min fredag

2013-03-16 @ 18:50:35
>
Godmorgon har jag lust att säga fast klockan är 18.40...Känner att jag precis vaknat till ordentligt ;) Är inte bakis men somnade halv 6 imorse så är lite halv seg....Kvällen igår började i Forshaga, spelade spel, pratade och lyssnade musik mest, vid 2 så åkte jag till hem och hamnade på en fest i Grums. Helt ok kväll, kul att inte vara på krogen (: Krogen är överskattat som fan!
Idag gick jag upp ur sängen vid 1, åkte hem vid 2 och duschade, finns det något bättre än att duscha efter man varit på fest? Jag tror inte de ja...;) Har även fått se filmerna från när gänget var i branäs över nyår. En kompis hade en kamera som man sätter fast på huvudet så han filmade väldigt, rätt gött fulla alla var! :D hahahahah!
 
Här är lite bilder från igår :)
 

Friday and i'm in love...

2013-03-15 @ 07:33:31
>

Eller? Näääj jag är kär i att jag har en ledig fredagskväll utan jobb :D Jag uppskattar verkligen att jag har ett jobb som jag tjänar mer på än många andra men ibland vill man vara ledig :)
Imorse skrev Angelica och frågade om jag skulle ha bil, hade inte tänkt det men orka åka buss halva dagen en fredag...nej! Det är det bästa med att ha en egen bil, man kan åka precis när man vill ! :)

Min balklänning har lämnat Danmark och är påväg hem nu, hoppas på att den kommer på måndag :D spännande ;)

Ikväll blir det bus med Jennie, får se vart vi hamnar :D

På en fredag får man mjukis på sig, mys :))


Men?

2013-03-14 @ 08:24:06
>

Alltså på alla nyheter pratar dom om att Justin biebers hamster är död...händer det Inge viktigare i världen som folk borde veta , haha. Skrattretande!
Bdw det är väldigt varmt idag...hela -18 grader, Sweden rocks...eller?


Home!

2013-03-13 @ 19:45:11
>
Hud vad skönt att vara hemma och få krypa ner i sängen med en kopp te. Jag har dock att göra under kvällen...Det visar bilden nedan...Det är mycket nu!
Har iallafall vart på gymet idag, körde 30 minuter intervaller, det fick räcka idag eftersom jag har så mycket plugg...Har otroligt mycket träningsvärk i benen efter gårdagens träning så va bra att inte köra nå styrka. Min kondition börjar komma tillbaka and i love it! Innan jag fick sjukdomen i magen så hade jag as bra kondition och sedan försvann den men nu börjar den som sagt smyga sig tillbaka :)
 
Ja, det är bara att börja i ena änden...BLÄ!
 

Besvikelsen !

2013-03-13 @ 07:57:32
>

Besvikelsen när man vaknar, går ut ur sitt rum i garaget och möts av SNÖ !! Det har kommit jättemycket snö!! Ååååh :( Blir på med myströja idag!

När jag vakna idag så blev det så där när man inte vet var man är eller vad klockan är eller vilken dag det är, det är så äckligt. Vad beror det på tro ??? Har kommit fram till att det är onsdag och jag börjar en timme senare än vanligt :)

Sitter och kollar på vakna med nrj, de pratar om att det kanske ska bli rökförbud i Sverige ! Äntligen har Sverige tagit sig tillfånga ! Vet att jag får många fiender när jag säger detta men finns det några nackdelar med att införa detta förbud? Nej. Sverige skulle bli friskare både de som röker och omgivningen som slipper andas in skiten. Förbuden ligger som förslag till 2025, vrf inte redan imorgon säger jag. Bästa politikerna gjort, stor tumme upp !!



Kaaaallt

2013-03-12 @ 09:00:24
>

Tycker det kan bli vår nu ! Imorse va det iskallt...solen skiner men får fortfarande skrapa rutorna på bilen på morgonen...tumme ner!

Sitter i skolan och väntar på lärare som inte kommer. 3 timmar håltimme...jippi.


Strejkar

2013-03-11 @ 19:55:45
>
Finns det något värre än exanimationsuppgifter...Vem orkar komma ihåg allt man gjort i kursen man ska avsluta? Blä strejar snart....Vad är sociokulturell tillhörighet och hur påverkas den av människors livsvillkor? Orkar inte!!!
Inte haft lust att träna idag heller, haft huvudvärk hela dagen...Veckan börjar på botten!! Min projektgrupp är klara med projektrapporten idag, halleluja! För er som inte vet så är projektarbete bland det största du gör i gymnasiet, det kräver massa tid och arbete. Rapporten är nästan det sista du gör så är otroligt nöjd att det är borta ur världen, nu är det bara redovisning kvar :)
 
Längat till Magaluf så otroligt mycket! :D Gud vad kul vi ska ha!! ;D wiiie
Idag får det bli en bild på mina lärare när vi hade projektarbetet eftersom jag har tölat så mycket om skolan idag ;)
 
 
 

??

2013-03-10 @ 20:50:48
>
Gosh vart tog helgen vägen ?? Snabbaste helgen någonsin...Kvällen igår var iallafall jättetrevlig :) Roligt att se på alla fulla vuxna haha :) Christian och bandet var lika bra som vanligt, kär i din röst Christian! :) Tog massa fina kort på bandet så det kommer väl upp lite på hemsidan inom en framtid, gå in på deras hemsida och kika lite. www.extas.se <------

Idag har jag kollat på handboll hela dagen. Grattis till a-flickorna och damlaget som vann, såg inte klart hela herrmatchen men de ledde när jag åkte så hoppas det gick bra för dom också :) Här får ni lite bilder från igår :)

 

Redo

2013-03-09 @ 16:56:45
>
Hej alihopa :D Har precis gjort mig iordning inför kvällen :) Ikväl blir det till Gruvan i Grums för att ta kort på Christian när han spelar :) Hoppas på en rolig kväll Amanda också :) (Y) Så plockar fram kameran, laddar batterierna och sätter på mig mina super snygg klackisar :)
Igår hämtade pappa även vår nya bil, så har kört runt i den hela förmiddan, den är såååååå snygg! Och otroigt skön att köra ett STORT + är att det är automat, rå skönt att slippa hålla på att dra i en spak som egentligen är riktigt onödig? Aja nu ska jag hjälpa mamma med maten puss på er och ha en bra kväll :*
 

Framtiden

2013-03-07 @ 18:35:56
>
Är det bara jag som är osäker på framtiden men vill så otroligt mycket? Jag har otroligt höga förhoppningar inför framtiden, det är dags att börja tänka på vad som skulle kunna bli sant. Alla har drömmar om att bli idrottsproffs eller försörja sig på sin hobby, men ärligt...hur många klarar av att försörja sig på det man gör på fritiden? Pratade med min klasskompis som spelar i damallsvenskan i fotboll idag, hon kan inte nå högre upp i Sverige i fotboll. Jag sa "du behöver väl inte söka något annat jobb när du spelar i allsvankan i fotboll" jag fick svaret att man inte kan försörja sig på den lönen man får. Jag går i en idrottsklass där många har stora förhoppningar om att komma långt inom sin idrott. Klart att man inte ska krossa drömmar men chansen är en på miljonen.
Det jag vill komma fram till är att dagen på universitetet idag har inspererat mig. Jag har fått upp ögonen för så mycket olika nya grejer. Jag vet hur antagningarna funkar, vad som oftast krävs för att komma in på programen samt olika skolor i Sverige och vad som gör dom bra/dåliga.
Jag tycker om att jobba med människor och jag vill hjälpa människor som har det svårt, det är vad jag tycker är intressant och jag har hittat lite olika alternativ som man kan plugga till, allt från lite lättare nivå till avanserad nivå.
 
Jag har velat bli så mycket. När jag var liten ville jag bli vetrinär, sedan ville jag jobba inom foto och media (som fortfarande är en stor dröm men som jag aldrig kommer kunna försörja mig på helt), idrottslärare/mattelärare har varit ett mål i några år tills jag insåg att det inte finns några jobb att få, polishögskolan är eventuellt något jag kommer försöka komma in på om jag orkar vänta några år, annars har jag som sagt fått upp ögonen för ett helt annat jobb nu...Frågan är bara Örebro eller Trollhättan?  

" If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change" // Min största idol och king of pop Michael jackson
 

Mar. 07, 2013

2013-03-07 @ 07:47:17
>

Redo för en dag på universitetet :) blir att kolla på lite olika program, är väldigt sugen på ett av dom, ska även kika på högskolan i Trollhättan :)

Fick studentmössan i tisdags, åååå vad nära det är nu! Min klass har 6 veckor kvar med vanliga lektioner!! Ingenting ju !


Studiedag

2013-03-04 @ 18:13:53
>
Älskar studiedagar, det bästa med att gå i skolan är när det kommer studiedagar då man får en paus från skolan, dock har dom satt alla studiedagar efter lov nu så det är lite dåligt ändå...
Har iallafall varit på gymet idag med Jeaninne, cykla 20 min, mage/rygg/ben/rumpa i en timme och sist sprang jag 3,5 km. Låter inte så jobbigt men det var det, skakis i benen :) ÄLSKART! :D
 
Skrev ett inläg igår men det kom aldrig upp...blogg appen är helt cp....funkar aldrig nästan :/ Ikväll blir det plugg och TV-mys med familjen, har köpt jordgubbar och mörkchoklad så ska smälta lite och doppa :D Mumma!
 
Bild på mig och Jeaninne igår när vi tog en promenix genom Grums ;) puss
 

Mys Lördag

2013-03-02 @ 18:10:24
>
Varit en bra dag! Riktigt längesen jag hade en dag då man bara kan ligga i sängen och kolla på en serie man följer, älskart! Snart kommer Amanda, då blir det melodifestivalen med godsaker :) Imorse var jag och pappa till forshaga och kollade på en ny bil :) En BMW 530 D som var automat! Så otroligt härlig bil att köra och sitta i, vill ha den! :D Snygg är den också ! ;) Ser ut som den på bilden fast mörkgrå :) Hoppas han kommer hem med den någon dag, men känner jag pappa så hittar han säkert ett antal andra bilar han vill kolla på ;)
 
Så, eftersom min kväll kommer bestå av onepiece, amanda och melodifestivalen så kan jag berätt att jag hoppas Robin Stjernberg går vidare ikväll men hoppas att han rosa killen från Japan vinner :D Älskar låten och man blir glad av den :) Ha en bra kväll :D !
 

Bakishäng

2013-03-01 @ 14:00:24
>
 
Stort tack till alla som var inblandade i kvällen igår, hade jätteroligt :) Älskar utgångar när man dansar nonstop i 3 timmar, dock hade jag inge dåligt ont i fötterna :o Tvingade mig upp klockan 12 idag och duschade, goaste duschen på länge! Ska snart åka till farmor och äta hennes mat :) Bra bakishäng. Har lite smått huvudvärk....Sedan blir det jobba kväll också, jippi, hoppar av glädje...not :/ Skönt när lönebeskedet kommer iaf :)
 
Här är lite pitc från igår :) puss
 
 
 
 
 

RSS 2.0